Vildsvinslåda – pris 130 kr/ kg
Halv vildsvin ca 9-14 kg inkl köttfärs och elementer(innanlår, ytterlår, fransyska, sida, karré, bog, filé, kotlett, rostbiff)
Lamm Hel, pris 180 kr/kg
Finstyckat, vakumförpackat och märkt.
Gris 99 kr /kg
Hela inte styckad 74 kr/kg
Finstyckat, vakumförpackat och märkt.
Rådjurslåda – väger ca 8-12 kg – 170 kr/kg
Hela rådjur ( finstyckad inkl köttfärs
Vi levererar alla varor till hela Stockholms och Uppsala Län
Köttelementer
Fläskkött:
Slaktat på plats, djuren kommer från lokal gårdar.
Nöttkött:
Vild kött:
Lamm:
Slaktat på plats, djuren kommer från lokal gårdar.
- Fläskfärs
 - Fläskfilé
 - Sidfläsk –
 - Fläskkarré utan ben – skivor eller hela
 - Fläskkarre med ben – skivor eller hela
 - Fläskkotlett med ben
 - Fläskkotlett utan ben
 - Revbensspjäll tunna eller tjocka
 - Bog benfri
 - Fläsklägg – fram eller bak
 - Späck
 - Grytbitar
 - Fransyska
 
- Nöttfärs
 - Ytterlår
 - Innanlår
 - Ryggbiff
 - Ryggbiff hängmörad
 - Oxfile
 - Oxfile hängmörad
 - Entrecote
 - Entrecote hängmörad
 - Lövbiff
 - Grytbitar
 - Högrev
 - Clubstek
 - T-benstek
 - Svans
 - Njuren
 - Lever
 - Ben
 
- Köttfärs vildsvin
 - Vildsvinsfilé
 - Vildsvinskotlett
 - Vildsvinsfransyska
 - Vildsvinsbog
 - Vildsvinsytterlår
 - Vildsvinsinnanlår
 - Vildsvinskarre
 
Rådjur och dovhjort
- fransyska
 - file
 - kotlett
 - innanlår
 - rostbiff
 - ytterlår
 - bog
 - köttfärs
 - entrecote
 
Älg – vi säljer bara under jaktsäsong
- Alg rulle
 - Älg rostbiff
 - Älg köttfärs
 - Älg innanlår
 - Älg högrev
 - Älg fransyska
 - Älg file
 - Älg entrecote
 - Älg ryggbiff
 - Älg bog
 
- Lammköttfärs
 - Lamm bringa
 - Lamm entrecote
 - Lamm file
 - Lamm fransyska
 - Lamm innanlår
 - Lamm kotlett
 - Lamm lägg
 - Lamm racks
 - Lamm revben
 - Lamm rostbiff
 - Lamm bog
 - Lammfiol
 - Lammstek benfri
 - Lammstek med ben
 
